Perillä!

Reilu vuosi takaperin katselin lentokoneen ikkunasta hämärässä loistavaa San Franciscoa ja sitä ympäröivää Piilaaksoa. Kovin montaa yksityiskohtaa tämän näkymän lisäksi en tuosta reissusta sitten muistakaan; taisin jännittää edessä olevia työhaastatteluja aika tavalla. Vuoteen on mahtunut paljon suunnitelua, säätämistä ja sen sellaista. Toissapäivänä vihdoin lensimme Suomesta Kaliforniaan (kuvissa tunnelmia lennoilta) ja laskeuduimme tuolle samaiselle lentokentälle. Olemme nyt parin päivän ajan toipuneet aikaerosta ja asettuneet taloksi väliaikaiseen kotiimme Menlo Parkiin. Tarkoituksemme olisi tutustua Kaliforniaan koko kolmen hengen perheemme voimin. Tämä blogi kertoo näkemästämme ja kokemastamme täällä.

1-IMG_2064

2-IMG_2071

3-IMG_2094

4-IMG_2099

4 kommenttia artikkeliin ”Perillä!

  1. Vauhdikasta menoa ollut jo matkalla! Kiva kun pääsee täältä kuulumisia lukemaan. Toivotan mitä parhainta ”matkaa” koko perheelle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s