Jetlagia ja byrokratiaa

Viikko on kohta vierähtänyt lennoista ja aikaerorasitus painaa edelleen. Kaikki menisi hyvin jos pikku-v nukkuisi aamuyöstä että me muutkin pääsisimme nukkumaan aikaerorasitusta pois, mutta se nyt ei ole ollut kovin helppoa aamuöisin. Onneksi viime yönä pääsimme harppauksen pidemmälle kun v nukahti eilen päivällä puoleksi tunniksi autossa ja muita päiväunia ei sitten nukuttukaan. Illalla klo 18:sta eteenpäin oli täysi työ pitää kaveri hereillä ja viimein klo 21 saimme iltapalan (v:n ekat iltapala murot tässä hätätilanteessa!) alas ja miehen nukkumaan. Ja nyt nukuttiin sitten onnellisesti aamuun asti aina klo 7:ään.

Täkäläiset rakastavat byrokratiaa! Meille tarjottiin asuntoa Stanford Westin asunto-alueelta ja sinne tarvittiin todistus tilin saldosta viimeisen 90 päivän ajalta englanniksi. Ja Osuuspankkimme nettipankissa ei tietenkään ollut englanninkielisiä tiliotteita, joten aloitin illalla klo 22 soittokierroksen Osuuspankkiin ja tehokkaan 4h:n jälkeen kello 02 viime yönä minulla oli allekirjoitettu saldotodistus pankista englanniksi. Tosin, kirjoitin sen itse – pankki vaan laittoi puumerkit alle. Tänään se oli sitten kovaa valuuttaa kun saimme hakemuksen lähetettyä!

Valton syöttötuoliin muuten oli US Customs & Border Protection porannut kolme reikää! Kaikki muut kamat pääsivät ehjänä perille. Myös kannettava kovalevy, jossa meidän koko digitaalinen elämämme on varastoituna vaikka se otti kunnon pudotuksen Helsinki-Vantaalla laukkupinon päältä. 2 vuotias poika, 2 aikuista ja 13 matkalaukkua lentokentällä oli yllättävän haasteellinen logistinen ongelma.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s