Tuttuja juttuja

Ensimmäisiin päiviin Yhdysvalloissa on mahtunut aikaerosta toipumisen lisäksi kuumeista asunnon etsintää, hieman vähemmän kuumeista päivähoitopaikkoihin tutustumista, kaupoissa (erityisesti niiden lähes satumaisilla vihannes- ja hedelmäosastoilla) haahuilua ja mahdottomasti ajelua sinne tänne mahdottoman isolla vuokra-autolla. Pikku V onkin näinä päivinä pohdiskellut tapahtumia: ”Tultiin lentokoneella Amerikkaan” , ”Nyt ollaan perillä täällä Amerikassa” ja  ”Mennään ajamaan meidän isolla autolla”. Hän myös haluaisi nukkua autossa. Alamme siis kotiutua tänne.

1-DSCF4786

Järjestystä näihin päiviin ovat tuoneet tutut asiat eli villasukat – asunnossamme on kylmä ja silloin kun ei ole, täällä leimuaa epäilyttävä kaasulämmitin, aamuisin (lue: kuudelta) syöty kaurapuuro – kaurahiutaleita löytyy iloksemme jokaisesta kaupasta ja kaurapuuroa on tarjolla jopa kahviloissa, tosin pähkinöillä ja kuivahedelmillä tuunattuna, sekä palauttava liikunta. Villen lähtiessä juoksulenkille pikku V totesi osuvasti: ”Isi karkasi”.

Minä puolestani onnistuin karkaamaan eilen zumba-tunnille. Zumban vetäjä oli ulkoiselta olemukseltaan tutun ohjaajani (pirteä ja hoikka suomalainen Sanna) vastakohta (kaikkea muuta kuin pirteä ja hoikka afroamerikkalainen Johnny) mutta meininki oli samaa hauskaa ja hikistä liikuntaa hyvän musiikin tahdissa. Olin tunnin ainut uusi osallistuja ja tälle(kin) tiedolle taputettiin ja hurrattiin kovaäänisesti. Sillä zumba-tunnilla jolla olen Suomessa käynyt, on huutanut ainoastaan ohjaaja. Täällä huusivat kaikki ja se oli alkuihmetyksen jälkeen ihan hauskaa. Tällä tunnilla myös zumbattiin ringissä, jonossa ja pareittain. Löytyipä tunnilta myös Hollantilainen tyttö, joka oli asunut Helsingissä vuoden verran ja kaipaili Suomen neljää vuodenaikaa. Poistuin paikalta kävellen (kyllä vain, tällä alueella on kävelyteitä), eikä vastaan tullut yhtään ristinsielua jalkaisin. Autoilijoita riitti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s