Aurinkoista Joulua!

Jouluaatto on valjennut tännekin puolelle maapalloa, aurinkoisena ja tyynenä. Eilen tunnelma täällä oli kuin Nooan arkissa; vettä satoi kuin saavista kaatamalla koko päivän ja veden pinta nousi monissa paikoissa lähikaduilla. Tämä tietenkin oli juuri uuden (käytetyn) kolmipyörän ajamisen makuun päässeestä ja erinomaisilla kuravaatteilla varustetusta (kiitos Mummo!) pikku V:stä aivan mahtavaa. Meillä ei ole ohjelmassa sen kummempaa jouluhulinaa, mutta kalkkuna, puuroriisiä ja yksi paketti pikku V:lle on hankittu. Eikä pidä tietenkään unohtaa spektaakkelinomaista piparkakkutaloa (Ikean ja perheemme Insinöörin yhteistyötä). Meidän aikuisten ainoa joululahja tänä vuonna on oikeat juoksurattaat! Kävimme äsken testilenkillä ja laheasti kulki verrattuna Suomeen jääneisiin cityrattaisiin, jotka olivat myös juoksukäytössä melkein 2,5 vuotta. Suomalaiset jouluperinteet eivät suinkaan pääse täällä unohtumaan, sillä tämän hetken hittikirjaa, Miinan ja Manun jouluaattoa, luetaan monta kertaa päivässä.

1-DSCF5081

1-DSCF5061

7-DSCF5110

4-DSCF5091

Hyvää ja tunnelmallista Joulua! Toivoo Ville, Anne ja pikku V

3 kommenttia artikkeliin ”Aurinkoista Joulua!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s