Uutta muuttoa, ajokorttia ja autoa

No niin siinä sitten kävi että kyllästyin niin pahasti tuohon viereiseen roskapuristimen ja pyysin meille uuden asunnon täältä alueelta. Ensi viikonloppuna muutetaan. Taas. Koti olikin täällä jo melkein valmis, mutta se pitää laittaa taas alkutekijöihinsä ja kasata uudestaan. Onneksi uuden asunnon pohja on samalainen kuin tämän, joten kovin isoa säätämistä ei tarvita, mutta extravaivaa ja kustannuksia tästä kyllä tulee melkoisesti.

Mutta on niitä hyviäkin uutisia: Pääsin eilen läpi Kalifornian pakollisen ajokokeen ja sain nyt paikallisen ajokortin. Itse läpyskä tulee sitten postissa kunhan saavat sen ensin painettua. (Siinä muuten on sitten aivan hirvittävä kuva minusta kun piti kääntää pää outoon asentoon kuvaa ottaessa.)

Ja toinen hyvä uutinen on että sain eilen myös haettua uuden auton kaupasta. Mazda CX-5. Vaikuttaa oikein mukavalta autolta ajella, vaikka pikku V haluaisi mielummin ajaa Toyota Priuksella. Tässä se nyt on Palo Alton lasten kirjaston edessä, jossa kävimme satutunnilla tänään:

IMG_0286

Päivän muita aktiviteetteja oli USB-muistilla ajokorttitietojen toimittaminen vakuutusyhtiöön, jolle ei voinut sähköisesti lähettää mitään liitetiedostoja. Pikku V bongasi sieltä tietysti niiden auton, jota oli pakko kokeilla. Vakuutusyhtiön tädit olivat oikein haltioissaan tästä!

IMG_0275

IMG_0276

Myöhemmin iltapäivällä puistossa pojat pääsivät maansiirtopuuhiin. Täällä alueellahan ei ole hiekkalaatikkoa, mutta se ei paljoa menoa haitannut. Kyllä sitä siirrettävää maata aina jostain löytyy!

IMG_0296

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s