Onnea!

Täällä Amerikassa lapsen ikä lasketaan 3-vuotiaaksi asti kuukausissa. Tämä aiheutti hämmennystä aluksi, koska piti oikeasti LASKEA kuinka vanha lapseni on, kun joku (lue; kaikki puistossa olevat vanhemmat) asiaa kysyi. Tavallaan ymmärrän tämän tarkan laskemisen, koska yhdessäkin kuukaudessa ehtii tapahtua vaikka mitä vauvojen ja taaperoiden elämässä. Mutta asiaan. Tänään meillä täytetään pyöreitä; pikku V täyttää 30 kokonaista kuukautta! Onnea meiltä kaikilta myös sinne pallon toiselle puolelle, molemmille tädeille! Osallistumme juhlintaan jakamalla videoita, joissa matkataan kuuden kuukauden hypyin 30 kuukauden takaa tähän päivään!

3pv

0.5v

1v

1.5v

2v

2.5v

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s