Puolikas

Osallistuimme kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna puolimaratonille, joka juostiin San Josessa, noin 40 minuutin ajomatkan päässä täältä Palo Altosta. Tämä oli ensimmäinen puolimaratonimme sitten V:n syntymän. Oli hienoa päästä kevään kuluessa pidentämään juoksulenkkejä. Se ei ollut ihan yksinkertaista ilman minkäänlaista lastenhoitoapua viikonloppuisin tai iltaisin. V kulkikin viikonloppuisin pidemmillä juoksulenkeillä mukana juoksurattaissa, ja yritimme mahdollisuuksien mukaan käydä samoilla reissulla tekemässä myös jotain muuta mukavaa, kuten kotieläinpihalla tai leikkipuistossa. Viikolla juostavat lyhyemmät lenkit juoksimme useimmiten Villen kanssa vuorotellen iltaisin, niin ettei V:n tarvinnut istua rattaissa ihan niin usein.

Juoksuaamuna heräsimme viideltä, ja kuudelta starttasimme kohti San Josea naapurimme ja  V:n jäädessä kotimiehiksi. Tapahtumassa oli noin 1500 osallistujaa ja sen teemana oli kerätä rahaa Intian lasten koulutukseen. Suurin osa juoksijoista näyttikin olevan Amerikan Intialaisia. Puoli kahdeksalta lähdimme juoksemaan mukavan viileässä aamuauringossa. Juoksureitti kulki loivassa maastossa ja matkalla oli sekä varjoisia että paahteisia osuuksia ja paljon hyvin varusteltuja juomapisteitä. Matka taittui ajoissa 1:53 (Ville) ja 2:10 (Anne). Maaliin juokseminen tuli itselleni jonkinlaisena yllätyksenä, koska kilometripylväät oli merkitty sekavasti (eli maileina!) Nähtävästi pitää vielä hieman harjoitella näitä paikallisia mittayksiköitä. Muita mystisiksi jääneitä ovat fahrenheit, cup, pound ja feet.

Kulunut puoli vuotta on totta puhuen ollut myös ensimmäinen pidempi terve jakso sitten V:n 1-vuotis syntymäpäivän. V aloitti 1-vuotiaana päiväkodissa ja sen jälkeen olemmekin sairastaneet tasaisella tahdilla flunssia, vatsatauteja, korvatulehduksia ynnä muuta mukavaa. Pysykäähän loitolla flunssapöpöt sitten elokuussa kun V vihdoin aloittaa tuossa viereisessä preschoolissa (= päiväkodissa)!

IMG_1068

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s