Helteinen viikonloppu

Viime päivinä täällä Palo Altossa on ollut kuumaa. Kuuma tarkoittaa täällä sitä, että päivällä on 33-37 celsiusta, mutta aamuisin ja iltaisin voi silti olla mukavan viileää. Lauantaiaamuna suuntasimmekin aamuvirkkujen (lue lapsiperheiden) jazz-konserttiin tuohon kampukselle ilmastoituun konserttihalliin.

07-DSCF5995

01-DSCF5957

Pikku V kyllä keskittyi lähinnä juoksemaan portaita edestakaisin, kuten monet muutkin pienimmistä konsertin kohderyhmään (3-10 vuotiaat) kuuluvista. Kampuksella on siis meneillään useamman kuukauden kestävä Jazz-festivaali, ja osa tapahtuman konserteista on suunnattu lapsille. Tarkoituksena on innostaa lapsia ja nuoria musiikin pariin.

03-DSCF5968

04-DSCF5973

Kampusella ei tule pyörittyä kovin usein (mikäli töissä käyntiä ei lasketa), vaikka se on todella kiva paikka ja siellä myös tuntuu tapahtuvan aina kaikenlaista mielenkiintoista. Konsertin lisäksi näimme lentävä auto-installaation (kaivurin alustalle rakennettun 50-luvun Chevyn), söimme lounaaksi oikeita Amerikkalaisia (lammas-/kana-) hampurilaisia ja törmäsimme sattumalta yhteen suomalaiseen kesäopiskelijaan.

02-DSCF5961

05-DSCF5989

Viikonloppu myös jatkui kulttuuririentojen merkeissä. Sunnuntaina ajelimme Pridea juhlivan San Franciscon läpi Golden gate-sillan toiselle puolelle Sausalitoon museoon.

photo (9)

15-DSCF6046

Bay Area Discovery Museum osoittautui välittömästi hitiksi. Tämä museo ei oikein vastaa sitä miten museo Suomessa mielletään. Se koostuu erilaisista työpajoista, joissa saa ihan luvan kanssa hyppiä, kiipeillä, ryömiä, kaivaa, lapioida, soittaa, sutata, maalata, loiskuttaa, roiskia ja mikä parasta, kastua!

08-DSCF5996

09-DSCF6006

1-DSCF6013

10-DSCF6010

12-DSCF6020

13-DSCF6025

14-DSCF6029

1-DSCF6031

Onneksi kassiin oli pakattu varavaatteet! Pieni tutkijamme nukahti melko pian auton takapenkille neljän tunnin museossa riehumisen päätteeksi. Kivaa oli ja tänne mennään varmasti toisenkin kerran!

Yksi kommentti artikkeliin ”Helteinen viikonloppu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s