3 viikkoa

Kolme yötä sitten saattelin Villen ja pikku V:n lentokentälle. He matkustivat Suomeen seuraavaksi kolmeksi viikoksi. Pikku V:lle oli kerrottu reissusta jo hyvissä ajoin etukäteen ja hän oli reippaasti lähdössä lentokoneella mummolaan ja pelaamaan jalkapalloa serkkupoikien kanssa. Äiti oli tässä tilanteessa kyllä hieman vähemmän reipas; oli haikeaa ja vähän pelottavaa (viime viikon uutiset samalta lentokentältä taustalla kummitellen) nähdä pienen perheeni katoavan turvatarkastuksen portista.

Untitled-2

v&v

kone

Onneksi matka oli kuulemma mennyt loistavasti ja matkalaiset pääsivät turvallisesti perille! On todella omituista, että kolmeen viikkoon täällä kotona ei ole ketään muuta kuin minä. Olen yrittänyt ajatella tämän niin, että minulla on kesäloman sijasta eräänlaista työlomaa. Mitäköhän muuta sitä keksisi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s