Retki Yosemiteen

Tänään maanantaina täällä Amerikassa vietetään Labor Dayta, joka on kansallinen vapaapäivä. Lisäksi pikku V:n päiväkoti oli kiinni viime viikon torstaina ja perjantaina henkilökunnan koulutuksen vuoksi. Päätimme pitää pitkän viikonlopun ja lähteä tutustumaan Yosemiteen, neljän tunnin ajomatkan päässä sijaitsevaan kansallispuistoon. Lähtöä edeltävällä viikolla matkan toteutuminen näytti hyvin epävarmalta: pikku V:llä oli vatsatauti ja Yosemiten lähellä riehuva valtavan suuri metsäpalo levisi nopeasti. Pikku V toipui nopeasti, me emme sairastuneet Villen kanssa (jee!) ja metsäpalon savujen ei ennustettu haittaavan Yosemiten ilmanlaatua. Näin ollen lähdimme matkaan perjantaiaamuna kello kuusi. Yosemite oli aivan mahtavan kaunis ja vaikuttava alue. Myös pikku V tuntui nauttivan retkeilystä ja ”hökkelissä” (jonkinlainen teltan ja mökin välimuoto) majoittumisesta.

DSCF6800

DSCF6921

Jouduimme kuitenkin palaamaan kotiin suunniteltua aiemmin. Tuulen suunta muuttui niin että metsäpalon savut saapuivat myös Yosemiten laaksoon. Mieleen jäi kytemään ajatus uudesta matkasta Yosemiteen paremmalla ajalla. Ehkäpä ensi keväänä!

Linkin takaa löytyy lisää kuvia retkeltämme:

https://plus.google.com/photos/107706671323685830422/albums/5918923087465328097?authkey=CNu187XShKefjQE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s