Kirahvi, giraffe

01-DSCF7028Kotikulmilla

Viime viikkojen aikana täällä kotona on alkanut kuulua kaunista amerikanenglantia. Ei, Ville ja minä emme ole onnistuneet pääsemään eroon perisuomalaisesta aksentistamme vaan nyt kyse on perheemme pienimmästä. Pikku V omaksuu nopealla tahdilla uutta kieltä päiväkodissa ja niinpä monet lauseet tahtovat nyt kääntyä kotonakin englanniksi, vaikka puhummekin kotona suomea. Kolmevuotiaan oppimista on aika ihmeellistä ja hienoa seurata.

Muita viime aikojen kuulumisiamme ovat pari onnistunutta retkeä Sonoman viinialueelle (jossa tutustuimme viiniJUNAAN sekä JUNAhuvipuistoon, josta ostimme heti erittäin rakkaaksi muodostuneen Thomas-JUNA tarinakokoelman), lämpimien takkien kaivaminen kaapista kylmiä aamuja varten sekä Halloweenhulinat. Itse Halloween on vasta ensi torstaina, mutta luurangot ja kurpitsat ovat olleet asemissa näillä kulmilla jo monta viikkoa. Koska perheemme aikuiset eivät ole kovin hyvin kartalla Halloweenasioiden suhteen, Pikku V sai itse valita Halloweenasunsa. Pikku V ilmoitti haluavansa olla kirahvi. Kirahviasu löytyi kuin löytyikin ja asuvalinta oli ilmeisen onnistunut. Kirahvimme kun on saanut söpöimmän puvun palkinnon molemmissa Halloweenjuhlissa, joissa olemme käyneet.

2-DSCF6966Söpöin kirahvi FAHAssa (Finnish American Home Association)

3-DSCF6968Allekirjoittaneelta alkaa löytyä jo Amerikkalaista tekohymyn tapaista
(huom kuva on otettu saunomisen jälkeen, pääsin saunaan ensimmäistä kertaa Suomesta lähdön jälkeen!)

02-DSCF7036Halloweenjuhlien portilla Stanford Westissä

08-DSCF7089
Kaverukset kirahvi ja lohikäärme Puff

06-DSCF7077JUNA

09-DSCF7099Prinsessa antoi karkeilla täytetyn palkintopokaalin kirahville

10-DSCF7117Nam!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s