Marraskuu

Marraskuussa on paljastunut, miksi Piilaakson säistä kannattaa oikeasti kohista. Kesä oli ihan kiva (rutikuivaa ilmaa ja aurinkoista säätä päivästä toiseen), alkusyksy melko mukava (samaa kuin kesä, mutta aamulla ja illalla selkeästi viileämpää), mutta marraskuu on ollut ihmeellinen! Lopultakin lehdet alkoivat kellastua ja tippua puista sekä illat venyä tunnelmallisiksi. Aurinkoiset, kirkkaat aamut ja lempeän lämpimät päivät eivät ole silti ihmeekseni kadonneet minnekään. Tällä viikolla on ollut jo muutama erittäin tervetullut sadepäiväkin, joten kai se talvi on sieltä tulossa.

DSCF7220

DSCF7226

DSCF7228

Viime viikonloppuna olimme syysretkellä. Ajelimme Big Suriin ihan huikean hienoa tietä pitkin, joka kiemurteli merestä jyrkästi nousevan kallion laidalla. Allekirjoittanutta huimasi jo pelkkä etupenkillä istuminen. Big surissa menimme metsään ja sen jälkeen otimme suunnan kohti Montereytä, jossa yövyimme. Sunnuntaiaamuna kävimme baageliaamupalalla  Oton ja juuri puolimaratonin selvittäneen Hannan kanssa. Kävimme myös Montereyn hienossa akvaariossa ja artisokkaostoksilla Castrovillessä.

DSCF7300

DSCF7339

Lisää kuvia reissulta löytyy täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s