Takaisin Kaliforniaan

Kaksi viikkoa sitten palasimme kotiin joululomareissultamme. Tuntui hyvältä viettää lomaa Suomessa ihan ajan kanssa ja tavata kaikkia tärkeitä ihmisiä. Vuodessa oli ehtinyt tapahtua monenlaista: Helsingin keskustaan oli noussut monta uutta rakennusta ja yhdelle jos toiselle oli ehtinyt tapahtua paljon (enemmän kuin meille!). Tämän linkin takaa löytyy joitakin kuvia lomaltamme.

Ihanaa oli kyllä myös palata kotiin ja ihan tavalliseen arkeen ja melkein yllätten huomata, että vuodessa olemme oikeastaan kotiutuneet tänne Palo Altoon aika hyvin. Alla olevat kuvat napattiin Half Moon Bay-rannalla viikko sitten.

Ihanaa, että nähtiin ja hyvää vuotta 2014!

DSCF7789

DSCF7804

DSCF7803

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s