Tautista aikaa

Nyt ne meidät sitten löysivät, nämä paikalliset bakteerit ja virukset. Ensimmäinen vuosi Kaliforniassa meni ihmeellisen terveissä merkeissä. Ehdinkin jo luulla, että pahimmat päiväkodista tarttuvat taudit olisi jo meidän osalta sairastettu. Olin niin väärässä. Marraskuusta asti yksi (tai useampi) meistä on ollut kipeänä melkein koko ajan. Kyseessä ei ole siis mitään dramaattista, vaan niitä tavallisia ja sitkeitä päiväkotitauteja. Ehkäpä sen takia viime kuukaudet ovat kuluneet pääasiassa töiden, päiväkodin ja kodin välillä raahustaessa, eikä mitään ylimääräistä ole oikein jaksanut eikä ehtinyt suunnitella. Yleensä ensin sairastuu pikku V (joka toipuu nopeasti), sitten minä, ja jos oikein huono tuuri käy, lopulta remmiin saattaa liittyä myös Ville. Töistä täällä ei oikeastaan olla pois, ellei kyseessä sitten ole jotain kuoleman vakavaa. Esim. pahan pöyräkolarin jälkeen työkaverini ilmestyi töihin naama veressä ja kävi sitten pikaisesti lääkärissä, josta palasi takaisin töihin naama paketissa. Tätä ei hämmästellyt kukaan muu kuin minä. Toisaalta olen myös itse äärimmäisen huono lepäämään pienien tautien takia, joten saan syyttää tautien pitkittymisestä myös ihan itseäni. Viime aikoina onkin tullut tutustuttua sekä terveydenhoitoon, että markettien lääkevalikoimaan. Lääkäriin pääsee pian (kun kerran on työpaikan puolesta sairausvakuutus) ja hoito on asiallista. Markettien lääkevalikoima on laaja ja monia lääkkeitä, joita Suomessa saa vain reseptillä, saa täällä ostaa ilman reseptiä. Tällä hetkellä allekirjoittanut on toipumassa silmätulehduksesta, joka pikku V:llä oli viime viikolla. Bonuksena sain myös korvatulehduksen. Muut porskuttavat tällä erää terveinä.

ukulele

Kotona – Pikku V ja ukulele

DSCF7845

DSCF7846

DSCF7848Synttäreillä – tämän kauemmaksi ei olla selvitty

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s