Hitti vuodelta 84

photo (22)

photo (21)

Pikku V:llä oli eilen kuumetta ja olemme sen takia kotona nyt toista päivää. Olemme lukeneet yhtä soittoa Mauri Kunnaksen ”Yökirjaa”. Kirja kertoo siitä, mitä kaikkea yöllä tapahtuu; jotkut nukkuvat, jotkut eivät saa unta ja toiset taas ovat yöllä töissä. Mauri Kunnaksen kuvista löytyy toimintaa, pieniä kiinnostavia yksityiskohtia sekä paljon melkein neljävuotiasta kummastuttavia asioita; Miten palokunta hälytetään paikalle? Mihin lentokone on matkalla? Miksi rosvo on varastanut kukkia? Miksi auto on ajanut kolarin? Ihan tavalliset asiat tuntuvat nyt olevan kaikkein kiinnostavimpia; Miten asiat toimivat?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s