Loka-marraskuun aurinkoa

Loka-marraskuusta on muodostunut lempivuodenaikani täällä Kaliforniassa. Illat alkavat viiletä ja päivät lyhenevät. Päivisin aurinko on usein paistanut siniseltä taivaalta, mutta jotenkin lempeämmin. Ehkä ilmoilla on hieman samaa tunnelmaa kuin joskus elo-syyskuun vaihteessa Suomessa. Huomasin juuri, että olen kirjoittanut myös viime marraskuussa samasta aiheesta, joten en muistanut väärin viime vuoden fiiliksiäni.

Tähän ajankohtaan sattuu myös lomakauden aloitus. ”Lomiin” kuuluvat siis Halloween, Kiitospäivä, Joulu sekä Uusivuosi. Amerikkalaiset eivät montaa päivää vuodessa haaskaa lomailuun, mutta tähän aikaan vuodesta on muutamia virallisia lomapäiviä. Lisäksi meillä on ollut töissä jos jonkinlaista syytä juhlaan mm. väitös sekä useampia qualifying exam -kokeen (eräänlainen kypsyyskoe väitöskirjan alkuvaiheessa) läpäisemisiä.  Alla olevasta linkistä löytyy joitakin kuvia loka-marraskuulta; päiväkodin ja asuinalueemme Halloween-juhlista, Berkeleystä (Berkeley on mukava naapurikaupunki, jossa on laadukas julkinen yliopisto) sekä meidän työporukan tailgatingistä (Tailgating tarkoittaa grillaamista ja hengaamista parkkipaikalla ennen jalkapallo-ottelua; oli erittäin amerikkalainen kokemus!).

Päässä pyörii tällä erää monia, ehkä vähän poliittisiakin juttujen aiheita, mutta niihin tarttuminen vaatii hieman enemmän aikaa. Niistä ehkä sitten myöhemmin paremmalla ajalla. Lisää kuvia loka-marraskuulta löytyy tästä linkistä.

FullSizeRender copy

FullSizeRender small

Lokakuun alussa olin Lake Tahoella työreissulla

IMG_0848

Marraskuussa lopulla kotikulmilla: vihdoinkin sadetta ja värikkäitä lehtiä!

Pyöräretkellä lehtimeressä

Pyöräretkellä lehtimeressä.

Marraskuussa on vielä ollut meidän lähiuima-allaskin auki, vaikka siellä ei enää kovin pitkiä aikoja kerralla tarkene.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s