Kesäuutisia

Blogissamme on ollut tänä keväänä valitettavan hiljaista. Täällä on tapahtunut kuitenkin kaikenlaista, mutta emme ole vain ehtineet, jaksaneet tai muistaneet kirjoittaa kuulumisia tänne sivustolle. Tässä nyt pieni päivitys mitä on tapahtunut ja mitä on tulossa. Tammikuussa kävimme passin uusimisreissulla Los Angelesissa Suomen konsulaatissa, sillä passin voi täällä uusia ainoastaan henkilökohtaisesti paikan päällä. Samalla reissulla kävimme myös Disneylandissa ja Joshua Tree National parkissa. Matka oli kaikin puolin onnistunut. Maaliskuussa oli vuorossa miltei kolmen viikon reissu Suomeen viisumeita uusimaan ja sukulaisia ja ystäviä moikkaamaan. Näistä vielä lisää kunhan saamme kuvat järjestettyä ja kirjoitushanat käynnistymään uudestaan!

JalkapalloiluaPikku V on aloittanut tänä keväänä jalkapallokerhossa, jossa opetellaan joka lauantai puolisen tuntia pallon käsittelyä ja hieman pelataankin. Tämä on oikeastaan pikku V:n ensimmäinen ohjattu harrastus ja hän on siitä erittäin innoissaan. Ensi elokuussa on luvassa isompia uusia tuulia, kun pikku V siirtyy ihan naapurissa sijaitsevasta päiväkodista kampuksen toisella laidalla sijaitsevaan esikouluun. Esikouluun siirtyminen tapahtuu täällä amerikassa siis 5-vuotiaana eli vuotta aiemmin kuin Suomessa. Onneksi mukana on siirtymässä useita hyviä kavereita. Viime viikolla uudet esikoululaiset ja heidän vanhempansa pääsivät tutustumaan esikouluun satutuokion merkeissä ja oli hienoa nähdä, että pikku V oli esikoulun tiloissa ja pihalla kuin kotonaan.

Suuri uutinen on, että perheeseemme on tulossa uusi perheenjäsen! Tyttäremme (ja kovasti odotetun pikkusiskon) on määrä syntyä heinäkuun lopulla, johon on enää alle kolme kuukautta. Blogin kannalta tämä saattaa tarkoittaa sitä, että luvassa on sekä vauvakuvia että vertailevaa tutkimusta Suomen ja Amerikan perhepolitiikasta!

 

– Ville & Anne

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s