Valmistujaisjuhlissa

DSCF4636

Tänään pikku V:n päiväkodissa juhlittiin valmistujaisia eli päiväkodista syksyllä esikouluun siirtyviä lapsia. Meidän yllätykseksi lapset oli puettu seremoniaa varten amerikkalaisista elokuvista tuttuihin valmistujaiskaapuihin ja nelikolkkaisiin tupsuhattuihin. Tilaisuuden päätähdet olivat ahkerasti harjoitelleet ohjelmaa valmistujaisia varten – päätellen siitä, että pikku V:n ensimmäiset sanat kahtena juhlia edeltävinä aamuina olivat ”En mene tänään päiväkotiin, koska en osaa valmistujaislaulujen sanoja kokonaan”. Ohjelma sisälsikin useita lauluja sekä yhden tanssin ja lapset suoriutuivat ohjelmasta oikein hienosti. Tanssiesityksen aikana pikku V ja hänen paras kaverinsa tosin keskittyivät pääasiassa kiinnittämään hatusta irronnutta tupsua, mutta heillä näytti olevan oikein hauskaa, joten mitäs siitä! Päiväkodin opettajat pitivät tunteikkaita puheita ja seremonian jälkeen herkuteltiin nyyttikestimeiningillä kootuilla tarjoamisilla luokkahuoneessa.

DSCF4659

DSCF4655

Luokkahuone oli koristeltu lapsista kootuilla valokuvilla – jokaisesta lapsesta oli esillä sekä vauvakuva että uusi kuva valmistujaiskaavussa. Lapset saivat esikoulua edeltävän diplomin päiväkodin ”läpäisemisestä”, heidän päiväkotivuodestaan kootun kirjan ja CD:n sekä hauskat tähdenmuotoiset aurinkolasit (varustettuna tekstillä: tulevaisuuteni on niin häikäisevä, että minun täytyy käyttää aurinkolaseja). Opettajat puolestaan saivat lahjakortteja, lasten piirustuksia ja valokuvia.

DSCF4673

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s