Jouluterveiset!

Vietämme nyt neljättä Joulua täällä Kaliforniassa. Ensimmäinen Joulu vuonna 2012 kului pääasiassa muutosta ja jetlagista toipuessa sekä kaikkea uutta, kuten väliaikaisen asuntomme kaasulämmitystä, ihmetellessä. Seuraavana vuonna, 2013, kävimme innokkaasti Suomessa Joulun vietossa, mutta jetlag ei tuntunut loppuvan lainkaan pimeyden takia. Päätimme, että emme enää reissaa pimeän talven aikana Suomeen. Vuonna 2014 kävimme joulukuussa Hawaijilla ja vietimme sen jälkeen rauhallisen joulun aivan oman perheen kesken. Vuonna 2015 Joulun vietimme Kalifornian visiitillä olleen tuttavaperheemme kanssa täällä meidän kotona ja olimme panostaneet kunnolla suomalaisiin perinneruokiin.

Tämän Joulun vietämme taas kotona ja se tuntuu jo tutulta ja mukavalta. Tarkoitukseni on kirjoittaa ihan lähiaikoina lisää kuulumisistamme ja myös kertoa marraskuisesta Etelä-Kalifornian ja Grand Canyonin reissustamme. Tämä kuva on otettu auringonlaskun aikaan Crystal Cove State Parkissa, joka sijaitsee Los Angelesin eteläpuolella.

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2017!

dscf9442-edit

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s