Lähtötunnelmissa

Tänään juhlittiin Pikku V:n viidensiä ja H:n toisia Kalifornian synttäreitä sekä koko perheemme läksiäisiä. Juhlat järjestettiin muuttopuuhistamme johtuen niin yksinkertaisesti kuin mahdollista, mutta ne onnistuivat siitä huolimatta ihan hyvin.

Ensi viikolla lennämme takaisin Suomeen. Kuluneet viikot ovat olleet todella kiireisiä ja näyttää siltä, että viimeiset päivät ennen paluutamme jatkuvat samaan malliin. Ohjelmassa on paljon pakkaamista sekä haikeiden hyvästien jättämistä. Kiitos Kalifornia ja Kalifornian ystävät, pian nähdään Suomi ja Suomen ystävät sekä sukulaiset!

DSCF0273DSCF0301DSCF0308DSCF0279DSCF0269DSCF0236

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s